Brussel - driedaagse reis

Brussel - driedaagse reis

Welkom in Brussel, de hoofdstad van Europa. De stad die iedereen kent van het Atomium, Manneken Pis, Grand Place en het  EU-parlement. Maar ook van de geschiedenis van Napoleon met de Slag om het nabijgelegen Waterloo.
 
Programma
  • Dag 1
Vertrek vanuit Nederland in de namiddag. Inchecken bij hotel met een welkomstdrankje.
  • Dag 2
We beginnen de dag met een drie uur durende stadsrondrit langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Brussel. Hiertoe behoren ook de Kathedraal St. Michel, het raadhuis en de Grote Markt die als het mooiste marktplein ter wereld bekend staat. De inwoners van Brussel zijn trots op hun stad en terecht. Het middeleeuwse stadscentrum met de vele kerken, paleizen en kastelen zullen indruk op uw maken. Ook de Jugendstilwijk is indrukwekkend.

Brussel staat tevens bekend om de heerlijke lekkernijen zoals Belgische Pralinen, chocolade, wafels en friet als ook honderden soorten bier. In de middag bezoeken we Chocolaterie Zaabär, waar u een en ander mag proeven. Tevens kunt u hier de lekkerste dingen kopen om mee naar huis te nemen.
  • Dag 3
Vandaag staat in het teken van Napoleon en de Slag om Waterloo. We bezoeken het hoofdkwartier van Napoleon en de Hertog van Wellington. Aansluitend het Panoramamuseum en het bezoekerscentrum op de bekende Leeuwenheuvel. Een indrukwekkende afsluiting van de reis.

Praktisch
  • Inclusief: busvervoer, ervaren chauffeur, welkomstdrankje, 2 overnachtingen met ontbijt, stadsrondrit o.l.v. gids, bezoek chocolaterie (incl. proeverij), entree Panoramamuseum hoofdkwartier en bezoekerscentrum.
  • De prijs genoemd in de offerte is geheel afhankelijk van uw reisdatum en beschikbaarheid.

Extra's Brussel - driedaagse reis

Eenpersoonskamer € 46.00 kamer

vanaf

Halfpension € 20.00

vanaf

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391439 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Brussel