Adverteerdersinformatie

Uw uitje plaatsen op Schoolreis.org? Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw uitje te promoten. In ons informatiepakket vindt u alle informatie voor adverteerders. Klik op onderstaande knop om ons informatiepakket 2017 te openen (pdf).
 

ACTIE: Meld u nu aan krijg een gratis vermelding tot 1 januari 2017!

* Is uw organisatie een goed doel? Dan mag u uw schoolreis GRATIS vermelden!
* Wilt u een vermelding op onze bus huren pagina? Voor 125 euro per provincie per jaar vermelden wij uw busmaatschappij met een link naar uw website. Om u hiervoor aan te melden vult u het formulier in op de aanmeldpagina.

Doelgroep
Onze websitebezoekers zijn voornamelijk Nederlanders met een gemiddelde leeftijd van 35-44 jaar.​ Zij zoeken online naar busverhuur, uitjes en (groeps)accommodaties. Schoolreis.org wordt met name bezocht op werkdagen en minder in het weekend. Hieruit concluderen wij dat de doelgroep: leraren en docenten onze website bezoeken voor het zoeken & boeken van een schoolreisje.

Aanmelden
Meld u gemakkelijk aan door uw gegevens in te vullen op de aanmeldpagina. Na aanmelding ontvangt u van ons inloggegevens waarmee u zelf uw uitjes kunt plaatsen en aanpassen.