Challenge Run Highschool

Challenge Run Highschool

De Challenge Run is uitstekend geschikt als afsluitdag, sportdag of introductiedag voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. De leerlingen worden uitgedaagd en leren het belang kennen van goed samenwerken en communiceren - wat goed van pas komt, want het team dat de meeste punten scoort wint een toffe verrassing! 

De Challenge Run biedt een evenwichtige en gevarieerde uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De vrije keuze tot inzicht en fysieke inspanning maakt dat iedereen aan bod komt bij de Challenge Run. Een veelvoud aan activiteiten nodigt de deelnemers uit tot nieuwe uitdagingen. Zij groeien in hun zelfbewustzijn, doordat ze na instructie in staat zijn om zelfstandig bepaalde onderdelen onder de knie te krijgen. Maar bij sommige onderdelen is samenwerking noodzakelijk om tot goede prestaties te komen. Je leert dus omgaan met ieders kwaliteiten en tekortkomingen en vooral om deze op elkaar af te stemmen. De Challenge Run brengt daardoor niet alleen de motorische, maar ook de sociale vaardigheden in beeld. Een plezierige dag hebben staat bij de Challenge Run voorop en de leerlingen leren dat ze soms veel meer durven dan ze vooraf denken.

De Challenge Run
Bij de Challenge Run maken de leerlingen in groepjes kennis met allerlei outdoor activiteiten. Activiteiten die hier altijd bij horen zijn: het hoogte- en laagteparcours, de klimtoren, kratstapelen, de jacobsladder, trapezesprong, bikesteppers, boogschieten en kanovaren. Na een korte uitleg door één van de instructeurs kunnen de leerlingen direct aan de slag. 

1. Leerlingen vormen teams van 6 personen
2. Elke activiteit bevat een uitdaging waarmee 1 tot 6 punten te verdienen zijn.
3. Het team met de meeste punten wint!

Deelname
Voor de Challenge Run geldt een minimale deelname van 20 personen. Met minder dan 20 personen kunt u alleen op bepaalde dagen deelnemen. Reserveren is noodzakelijk.

Prijs 
De genoemde prijs van € 19.50 per persoon is een vanaf prijs. De uiteindelijk prijs word gebaseerd op basis van het aantal deelnemers en reisafstand. Wij maken graag een passende offerte voor u.

Vervoer en verblijf
• De heen- en terugreis (busreis) is inclusief.

Lunch
Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen.
• Lunch: patat, broodje hamburger en 1 consumptie € 3.50 p.p.
• Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen
• Er staan snoepautomaten en er is ijs beschikbaar 

Als afsluiting van de dag kunt u met de leerlingen pizza’s bakken. Zij mogen zelf de pizza maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna wordt deze afgebakken in de traditionele Italiaanse pizza-oven. De kosten daarvan bedragen € 8.95 p.p. Tevens is een barbecue mogelijk vanaf € 10.00 p.p. of een Italiaans buffet dan wel koud/warm buffet.

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids)procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Deel deze pagina

Deel dit uitje :
Meer informatie
0572-391954 Toon telefoonnummer


Aanvraag versturen
Locatie
Heino